Taas on päivittäminen vähän jäänyt. Itselläni oli viime perjantaina vanhojentanssit ja satuin sairastumaan flunssaan keskiviikkona ennen juhlaa, joten energiani on lähinnä mennyt niihin. Koirat jäi vähän taka-alalle mutta onneksi muut perheenjäsenet hoiti hommansa. :)

Tryffelin kanssa käytiin 13.2.2011 ensimmäisessä mätsärissä. Koirakeitaalle oli luvassa paljon koiria ja lopulta isoissa pennuissa oli 55 koiraa. Tryffelin kanssa oltiin petsieläisen Zonin pari ja satuttiin sitten saamaan punainen nauha. Punaisessa kehässä seisoskeltiin kauan, yritin epätoivosesti saada koiran korvia pystyyn ja ainoan kerran, kun ne oli pystyssä tuomari katto muualle. Tyypillistä. Tuomari mietiskeli hetken, laitto muutaman muun koiran pois ja lopulta myös meidät. Tuloksena PUN-ei sij. Tyytyväinen olen.

Muiden koirien kanssa ei ole tullut tehtyä miltei mitään. Valtsun kanssa käytiin eilen pitkästä aikaa Heurekalla tokotreenien merkeissä. Tuli niin huono omatunto, kun toiset koirat on päivät pitkät kotona kun itse bilettää paikasta toiseen niin pyysin Wilkkua ja labukoita treenaamaan. Valtsun kanssa treenattiin lähinnä seuraamista superpienissä pätkissä ja kaukkareita. Maasta seisomaan ja istumasta seisomaan alkaa jo sujua, tosin en tiedä tullaanko ikinä noita tarvitsemaan kun on muuten tää tokon treenaaminen vähän jäänyt. Ehkä me taas vähän aktivoidutaan, sain jopa meidät ilmotettua HSKH:n ärritokokurssille.

Maanantaina sain myös raahattua kameran mukaan lenkille, tosin olin niin laiska kuvaamaan ettei niistäkään oikein tullut mitään.

 

Tryffel oli taas viimeyönä löytänyt tiensä paten ruokakupille (joka siis sijaitsee Paten oman pöydän päällä nurkassa) ja siellä onkin kissan sijaan monta kertaa löytynyt iso valkoinen koira.

Ps. Petsiessä ilmiannettiin, ei kaikkien tarvii kysellä.