Joulu tulee kovaa vauhtia. Tuntuu siltä, kun koulu olis vasta alkanut vaikka siellä on jo kolmas jakso meneillään.

Tänään vietettiin petsieporukan voimin pikkujouluja Koirakeitaalla. Pitkään suunniteltu juttu, joka jo meinas mennä pieleen kun en saanut toivomaani vastausta Koirakeitaan henkilökunnalta. Hallin vuokraus meinas mennä päin puuta kun ei maksutietoja tullut missään sähköpostissa vaikka kuinka kyselin.

Hallin kokoon ja tapahtuman tarkoitukseen täysin sopiva joukko, 10 koirakkoa, koostui mun ja Valtsun lisäksi näistä koirakoista: Nora ja Helmi (göötti), Erica ja Noora (kultsu), Rita ja Zoni (dallu), Marleena ja Turo (seropi), Nea ja Ano (volpino), Elisa ja Mili (nöffi), Susanna ja Unna (wsprinkku), Piia ja Feidi (labbis) ja Tia ja Caro (saku).

Vedettiin muutamat agilityesteet esille, jotta kaikki sais vähän kokeilla. Valtsun kanssa tehtiin pari pientä yhdistelmää, takaaleikkauksia ja takaakiertoja, kuutta keppiä edes takas jne. Auttelin myös koirakoita, joilla ei ollut aiempaa kokemusta agilitystä. Tokon puolella tehtiin muutamat pienet seuruupätkät naksuttimen avulla. Lähinnä vaan muistuttelemalla, että häiriössäkin on hyvä toimia. ;)

Kuvia löytyy täältä!

 Ryhmäpose.

Kiitoksia kaikille seurasta ja hyvästä ruuasta! :D Toivottavasti nähdään uudemman kerran.

Koulu loppuu keskiviikkona yöllä, meidän koulussa vietetään joulujuhlia alkaen tiistaina klo. 21.30 (juhlat loppuu luultavasti yhdeltä yöllä 22.12.2010). Lomalla olis tarkoitus käydä miittailemassa Petsieläisiä, lumilautailla ja touhuta kaikkea koirien kanssa. Ja tottakai: lukea kokeisiin! ;)