Tänään, tiistaina, lähdettiin serkkupoikien kanssa lenkkeilemään. En ollut taas pitkään aikaan nähnyt serkkua ja serkkupoikia joten pyysin heitä lenkille. Asumme suht lähekkäin joten lähdimme suoraan kävelemään. Mulla oli mukana pelkkä Valtsu ja Oonalla Jasu ja Elmeri. Keli suosi meitä, aurinko paistoi ja kävi vaan välillä pilven takana. Kävelimme kävelyteitä Rekolaan päin, koirat saivat olla vapaana puolet lenkistä.

1269368280_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maanantaina lähdimme Wilkun ja Quattron kanssa treenaamaan Tokoa Heurekalle. Keli oli ollut upea koko päivän joten lähetin pikaisesti treenikysymyksen Wilkulle. Valtsun kanssa treenattiin seuraamisen kontaktia, luoksetulon vauhtia ja liikkeestä maahanmenon nopeaa maahanmenoa. Kontakti on surkea enkä oikein viitsi treenata seuraamista sisältäviä liikkeitä ennenkuin itse seuraaminen on kunnossa. Maahanmeno oli suht nopea vaikka alusta oli kylmä ja märkä (lunta), vinkusiili apuna niin intoa löytyy. Luoksetulon vauhtiin käytin myös apuna siiliä.

Treenailun jälkeen lähdettiin vielä kävelemään kiertoreittiä Puistolan asemalle. Matkalla koirat sai riehua ja juoksennella. Kokonaisuudessaan reissu kesti reilut 3h. Kotiin tullessa Valtsu oli vieläkin täynnä energiaa ja halusi leikkiä Olavin kanssa, tyypillistä! : D Vielä pakollinen kaverikuva:

1269368309_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Innokkaana odotellaan lumien sulamista ja ilman lämpenemistä. Tokotreenit alkaa viikolla 15 ja Agitreenit viikolla 16. Sitä odotellessa... : )

~Linnea & Valtsu~