Pitkään suunniteltu Tokotreenimiitti on vihdoin toteutettu. Varasimme ajan koirakeitaan halliin jo muutama viikko sitten ja vihdoin oli miitin aika. Aikamme oli 15.30-17.30 ja meitä miittiläisiä oli yhteensä 10 (miittiin ylipäätään otimme ainoastaan 10 osallistujaa koska halli on sen verran pieni).

Aloitimme treenit paikallamakuulla. Valtsu pysy uskomattoman hyvin paikallaan vaikka melkein kaikki muut sähelsivät ympärillä. Aika oli 2min ja palkkasin Valtsua varmuuden vuoksi kerran. Tämän jälkeen käytiin vuorotellen treenaamassa, jolloin kaikki vuorollaan saivat melkein koko hallin käyttöönsä, sillävälin muut odottelivat reunoilla.

Valtsun kanssa treenattiin ensin seuraamista. Valtsu oli hidas eikä oikein keskittynyt. Seuraavalla kerrallamme treenattiin hyppyä. Ensimmäisellä kerralla laitoin hypyn taakse namin varmistaen että liike suoritetaan oikein alusta lähtien. Kerrankin hyppy sujui mutkitta. Viimeisellä kerralla treenattiin luoksetuloa ja jääviä liikkeitä. Luoksetulo oli erittäin hidas, pallokaan ei innostanut hallissa.

Omien vuorojemme välissä ehdimme treenata kapulanpitoa. Lainasin Tuikun kapulaa, ja treeni meni älyttömän hyvin. Haiseekohan meidän kapula Valtsun mielestä pelokkaalta kun yhdessä vaiheessa turvauduin pakkonoutoon (mikä ei todellakaan ollut hyvä ajatus!)?! Kuitenkin, kapulanpito sujui tällä kapulalla.

Ylipäätään treenit meni uskomattoman hyvin. Listaan miittiläiset: Valtsu, Seppo (x-rotu), Rem (belggari), Masi (vesikoira ???), Jeroom (koikkeri), Leia (portugeesi), Aslan (labu), Aidan (flätti), Tuikku (x-rotu) ja Pessi (sheltti). Kiitos miitistä kaikille! : D