Pet expo 24.4.2010 agilitynäytökset klo 10.30 ja 16.00

Valtsun kanssa päästiin siis esiintymään Suomen agilityliiton agilitynäytöksiin Pet-expossa. Näytöksiä oli päivässä kaksi ja osallistuimme molempiin. Ensimmäisen näytöksen yleisö oli tylsä, taputuksia tuli huonosti eikä fiiliskään sen mukaan ollut niin hyvä. Radassa oli 16 estettä.

Näytöksen 1 osallistujat: Valtsu, BC Elmo, cockeri Martha, göötti Helmi, lbu Quattro, koikkeri Taika ja koikkeri Milli.

Näytöksen 2 osallistujat: Valtsu, BC Elmo, cockeri Martha, kiihar Otto, koikkeri Taika, koikkeri Milli ja aussie Maisa.

Videot: http://oojavee.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat/Pet+expo/

Näytösten välissä oli noin 5h vapaata aikaa, onneksi sain äitin tulemaan autolla jotta sain Valtsun autoon lepäämään. Seuraavassa näytöksessä oli tosi eri tyyppinen rata kun ensimmäisessä näytöksessä, voisin jopa sanoa että oli vaikeampi (Heidin mielestä oltiin niin hyviä ; ) ). Valtsu liusu rengasta päin eikä sen jälkeen uskaltanut enää hypätä sitä.

Valtsu voitti molemmat näytökset, tosin toisessa tuli jaettu voitto Oton (kiihar) kanssa. Palkinnoksi saatiin kaksi pehmolelua. : D Lisäksi meidän piti molempien näytösten lopussa mennä voittajakierros joten mentiin Valtsun kanssa molemmat radat kahdesti. Valtsulla oli myös paljon innokkaita rapsuttajia, toisen näytöksen lopussa meidän ympärillä olikin suuri rinki!

1272192213_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Ylpeä voittaja lelu suussa! : D

1272192276_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Toinen palkinto oli raadeltu jo samana iltana (Olavi suurin syyllinen ; ))

Aivan upea kokemus niin koiralle kun itsellenikin! Valtsu oli rauhallinen, mikä oli ihan odotettavissa. Plussana päälle saatiin vielä vanhalta teatteritutulta pari studiokuvaa ilmaiseksi (norm. 5 kuvaa 20€). Mahtava päivä ja kiitos kaikille mukana olleille, erityisesti näytösten koirakoille + meidän kanssa "henganneille"! : D

Ps. Quattrosta, Marthasta ja Helmistä löytyy videot, saatte kopioida ja ladata minne ikinä haluuttekaan! : )