Nyt kyllä ärsyttää! Tänään oltiin taas nousonollaa hakemassa, tällä kertaa Kirkkonummen kennelkerhon kisoissa Kirkkonummella. Otettiin kaks starttia, rata A ja B. Ensin oli vuorossa B:

Rataantutustumisessa huomasin jo, että rata oli Valtsulle tosi hyvä. Paljon suoria ja käännökset tapahtuu putkessa, täydellistä! Liikkeelle lähdettiin hyvin, rata alko suoralla joten Valtsu sai hyvin vauhdin ylle. Ensimmäinen pieni moka tuli just ennen keppejä; annoin liian kovan hidastuskäskyn ja niin kepit mentiin hitaasti. Maaliin tultiin kuitenkin puhtaalla radalla! Pakko oli maaliin tultua katsoa aikanäyttöä ja sieltä se ärsytys sitten tuli; ihanneaika oli 47s ja meidän aika oli 47,69s. Kyllä potutti!

[Video]

Seuraavaksi oli vuorossa A-rata. Valtsu alko vähän ekan radan jälkeen ontumaan vasenta etujalkaa ja pelkäsin jo etukäteen, miten tässä käy. Lämmittelyssä Valtsu ei kauheesti halunnut hölkätä, saatika laukata. Radalle lähdin sillä mielellä, että jos löntystellään, myös keskeytetään. Ja näinhän siinä kävikin. Ensimmäiset kolme estettä meni erittäin verkkaisesti ja maali sattuikin juuri siihen lähettyville joten mentiin suoraan sinne. Se siitä radasta.

Kai me sitten vielä yhet kisat tänävuonna kisataan kun ei vieläkään pukannut sitä nousunollaa! : D

Pe-la jäätiin Valtsun kanssa kotiin muiden perheenjäsenten lähdettyä mökille. Tarkoitus oli viettää leffailtaa yhdessä Wilkun ja Quattron kanssa. Alkuilta oltiin omillaan, W & Q tuli paikalle vasta seittemän maissa. Valtsu saikin sinä iltana yhdessä Qupan kanssa jahtailla Patea mutta ehti ne aika paljon myös leikkiä keskenään.