Nyt oli vihdoin Tampereen reissun aika, olihan sitä odotettu jo yli kuukausi. Lähdettiin junalla Tikkurilasta perjantaina aamupäivällä ja oltiin perillä Tampereella 12 maissa. Yövyttiin yö Grand Hotel Tammerissa (joka muuten on luksushotelli ; )) mutta hotellin avaimet sai vasta kahden jälkeen. Käytiin tsekkaamassa koepaikka jotta seuraavana päivänä osattaisiin kiireessä sinne kävellä.

Junamatka meni supernopeesti! Puolitoista tuntia tuntu kymmeneltä minuutilta. Yö meni suht hyvin, Valtsu oli aika stressaantunut, ei oo koskaan ollut mun kanssa yötä vieraassa paikassa (paitsi ihan vauvana oltiin vauvakodissa yötä, ei se oo sama juttu : D). Valtsu haukku ja murisi, ihmisiä tuli hotellille vielä kahden maissa yöllä. Plussana päälle, hotellin vieressä, tien toisella puolella oli paloasema ja siitähän lähti ambulansseja ja paloautoja vähän väliä.

1279454524_img-d41d8cd98f00b204e9800998eHotellihuone (-(miinus) vessa, suihku ja eteinen)

Aamulla lähdettiin kiireesti koepaikalle, Wilkun ja Quattron piti olla paikalla jo yhdeksältä. Mentiin Valtsun kanssa samaan aikaan jottei tarvitsisi ravata edestakasin. Erittäin rasittavan kävelyn jälkeen (mun laukku paino varmaan tonnin!) päästiin koepaikalle ja odoteltiin vuoroa. Voittajassa oli vain yks koirakko, Wilkku ja Quattro. Näillä menikin hyvin, VOI1 ja TK3.

1279454597_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Meidän leiri.

Meidän vuoron tullessa Valtsu (ja minä) oli ihan naatti. Aurinko oli noussut ja helle painoi päälle. Tuloksena ALO3 ja pisteitä 119.

Luoksepäästävyys: 10
Paikallamakuu: 6 paikallamakuu otettiin viimeisenä, Valtsu kääntyi kyljelleen puolessa välissä enkä saanut siitä ylös perusasentoon.
Seuraaminen kytkettynä: 7 Aika perus, ensimmäinen liike. Videolta näkee.
Seuraaminen taluttimetta: 0 Viimeinen liike ennen paikallamakuuta. Koira ihan väsynyt. Nolla tuli kun yritin innostaa koiraa enkä keksinyt muuta joten otin pannasta kiinni (tyhmä tyhmä tyhmä minä : D)
Liikkeestä maahanmeno: 7 Meni maahan hyvin mutta kellahti heti kyljelleen.
Luoksetulo: Hidasta ravia ja tosi hidas perusasento.
Liikkeestä seisominen: 8 Hidas ja huono seuraaminen mutta pysähtyi hienosti.
Estehyppy: Tällä kertaa ei haistellut estettä. Hyppäsi yli mutta tallusteli "omalle paikalle" vielä vähän mun käskyn jälkeen mistä tuomari rokotti pisteitä.
Kokonaisvaikutus: 8

Tuomari: Riitta Räsänen

Kotimatka taitettiin taas junalla, matka tuntui jälleen menneen muutamassa minuutissa. Kotona oltiinkin molemmat ihan naatteja, Valtsu meni sohvalleen nukkumaan ja minä telkkarin eteen. Reissu ja kokemus oli mahtavat, harmi kun ei koe oikein sujunut.

1279454682_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Loppuposeeraus hotellin edessä.

Videot löytyy täältä!

Ps. Lähdetään maanantaina junalla mökille, vanhemmat ja Olavi lähti sinne jo torstaina. Tullaan kotiin aikasintaan sunnuntaina jolloin lähdetään Mikkeliin agikisoihin.