Tänään oltiin taas vaihteeks kokeilemassa onnea agikisoissa. Tällä kertaa otettiin vaan yks startti koska viimeksi oltiin niin loppu jo ekan radan jälkeen. Rataantutustumisessa huomasin alun olevan isoille koirille hieman liian kurvikas, rata alkoi hyppy-pituus ja pituuden jälkeen u-käännös hypylle josta u-käännös A-lle. Kurvit meni meillä aika pitkäksi, mikä myöskin vei paljon aikaa.

Tuloksena nolla mutta 11s yliaikaa. Vauhdin puutteena pieni haava anturassa jota Valtsu voivotteli jo ennen rataa. Tarkoituksena oli keskeyttää jos jalka vaivaa mutta päästiin kuitenkin loppuun asti.

Lauantaina illalla käytiin molempien koirien voimin Korson keskustassa lenkillä Piian ja Feidin kanssa. Käveltiin juna-asemalta koirapuistolle ja riehutettiin koiria siellä. Valtsulla ja Feidillä oli kovasti energiaa ja Olavin oli välillä hankala pysyä nuorten mukana. Kiitos puistoseurasta!

Lauantaina päivällä oltiin Olavin kanssa Hakunilan kirjaston koiratapahtumassa rapsutuskeikalla. Tapahtumaan oli kutsuttu junnuja koiriensa kanssa mutta loppujen lopuksi paikalla olikin vain kaksi junnua (minä ja Sanni) ja kolme aikuista. Koiria paikalla oli: Olavi, Aino (cockeri), Ripa (auspai), Maisa (auspai), Veiko (koikkeri) ja Sera (vesikoira). Kiitos kivasta kokemuksesta Sannalle! :)

Kuvia ei valitettavasti löydy yhdestäkään tämän viikonlopun tapahtumasta. Agilitykisoista oli tarkoitus ottaa video mutta mutsi vähän kusi kameran kanssa joten radasta tuli vain muutama huono kuva. Kieli ulkona