Taas on yhdet agikisat takana. Tällä kertaa suunnattiin Konalaa päin, Purinalle. Paikalle tultiin noin kymmeneksi. Tuomarina molemmilla radoilla Martti Salonen.

Ekasta radasta oli kovat ennakkoluulot. Medeistä vaan kahdelle (?) oli tullut nolla eikä mineilläkään kauheen hyvin ollu mennyt. Rataantutustumisessa huomasin heti pari kohtaa mihin saattais meillä mennä aikaa, muutama suht tiukka käännös. Radalla ei ollut keppejä eikä keinua joten turhilta keppivirheiltä vältyttiin tässä radassa. Lopputuloksena kuitenkin puhdas nolla ja aikana 41,43s/50s! Saatiin siis meidän toinen luvanolla!

Video

Toinen rata ei mennyt ihan yhtä nappiin. Odottelua oli ollut jo pari kolme tuntia ja vaikka Valtsu oli ollut sen ajan autossa, se oli suht väsynyt. Rata alkoi hyvin, olin ainoa kaikista joka teki toisen esteen kohdalla jaakotuksen. Ajattelin että kun se toimii treeneissäkin niin hyvin, ehkä se toimii kisoissakin. Kepeiltä tuli ensimmäinen virhe, Valtsu hölkkäs niiden ohi. Toinen virhe tuli puomin ylösmenokontaktilta, argh! Tuloksena 10 ja aika 57,52s/50s.

Periaatteessa oli onni ettei saatu tältäkin radalta nollaa, saman tuomarin antamat luvanollat ei kelpaa ja koska meillä oli sama tuomari Mikkelissäkin (josta saatiin eka luva), toista nollaa (tänään) ei olisi hyväksytty.

Video

Ei ollut ihan turha reissu tämä. Nyt vielä yks nolla niin päästään kakkosiin! Ilmottaudun nyt tuonne 25.9. kisoihin Purinalle, jospa sieltä tulis se viimeinen tarvittava luva.