Tänään oli taas agikisojen aika. Olin viisastunut Mikkelin kisojen jälkeen ja otin Agi- ja hyppyradan. Kyseessä oli siis kotikisat, eli HSKH:n järkkäämät. Agirata oli vuorossa ensin:

Vaikea rata, tuli vissiin vaan yks nolla. Estevälit oli tosi pieniä ja mulla oli jo rataantutustumisessa vaikeuksia miettiä, mikä olisi paras ohjaustapa niin pienissä väleissä. Jokatapauksessa radasta tuli aika sähläystä, Valtsu ohitti kaks estettä mutta sain toisen tilanteen pelastettua juuri ennen virhepisteitä. Lopputulokseksi tuli 5vp ja 4,22s yliaikaa. Musta tuntui kun olisin juossut tuhatta ja sataa mutta ilmeisestikin suoritus oli aika hidas.

Hyppyrata olikin helpompi rata, tosin helppous ei näkynyt meidän suorituksessa. : D Valtsu meni niin kovaa, että kun yritin kääntää sitä muurin jälkeen pituudelle, palikat tippui ja Valtsu juoksi pituuden ohi. Laitoin Valtsun pituudelle uudestaan ihan liian läheltä, ilman vauhtia, ja tottakaihan Valtsu asteli pituuden päällä. Lopussa vielä piti suoralta putkelta saada koira käännettyä toiselle putkelle ja Valtsu juoksi suoraan maaliin, en siinä enää jaksanut korjata kun kellotkin oli jo pysäytetty. Tuloksena siis HYL.

Tuomarina agiradalla Ritva Herrala ja hyppyradalla Marjo Heino.

Agirata-video
Hyppyrata-video
Kiitos Nea Aholan äidille kuvaamisesta!

Agiradalla sijoituttiin Valtsun kanssa kolmanneksi, ensimmäinen sijoitus HSKH:ssa koskaan! Palkinnoksi saatiin pari Iittalan lasia, Dentastix-paketti ja HSKH-ruusuke.

1283005893_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Kiitos Sofialle kuvasta!

Nyt taas selailemaan tulevia kisoja, jospa vielä tänävuonna ehdittäisiin kisoihin. : )